Spore

I helgen köpte jag spelet Spore. Jag har testat det tidigare hemma hos min kära vän Pernilla. Men nu var jag sugen på att köpa det själv.
Det är ett riktigt mys spel. Man börjar som ett encelligt djur. Väljer om man vill vara köttätare eller växtätare och tar sig fram genom livet med att äta andra/annat och undvika att bli uppäten själv. Det är första fasen.
Efter det vandrar man upp på land och lever ensam ett tag, blir kompis med andra djur eller käkar upp dem.
Sedan bygger man en stam, efter det ett samhälle och tillslut lyckas man ta sig ut i rymden - förhoppningsvis.

I vilket fall som helst. Jag köpte spelet, hann kanske spela 20 minuter tillsammans med Andreas. Efter det har han spelat konstant.
Så jag får väl köra när han klarat spelet antar jag...

Raggsockor

Andreas är nu lycklig ägare till dessa sockor. Han valde garnet. Det var det första paret jag stickade. Så dem är ganska deformerade i tån. Jag ska hädanefter bara göra runda tår, icke fyrkantiga.
Det här paret ska pappa få ikväll. I efterskotts julklapp. :)

Det här är vad jag har pysslat med under jullovet. Det har blivit en liten paus från all prestation nu under julen eftersom vi varit uppe i Borlänge. Jag och Andreas vandrade förbi en garnbutik och jag kände för att lära mig sticka sockor. Så det bunkrades upp med garn, stickor och beskrivning.
Jag har stickat en del förut, men mest mössor, halsdukar och benvärmare. Men det är kul att kunna stick något nu som man verkligen har användning för. Jag menar,  man kan ju inte få för många sockor. ^0^<3