Bok inspiration

Idag har jag varit förbi SF bokhandeln i gamla stan och köpt lite mer inspiration i form av böcker. Den översta är en bok om robotar. Egentligen de mest framträdande robotarna från filmens begynnelse till idag. Boken under den är en ganska tunn bok med bilder på monster gjorda av en snubbe som heter Carlos Huante. Schysst inspiration. Boken under den var det stora inköpet. En bok som ni ser att det står handlar om färger och ljus. Sånt man alltid måste studera mer av. Och sånt jag verkligen behöver träna på.

Mysmusik

Har glömt lägga upp denna. Lyssnat massor på den senaste veckorna. Det är soundtracklåten från filmen Drive som jag och Andreas tittade på för ett tag sedan. Jätte mysig och melankolisk.

Familje kväll

Igår var hela familjen på Robert Gustavson på Cirkus. Om man bortser från dit och hemresan med allt slusk och regn väder så var det kanon. Showen var helt suverän och vi satt på andra raden. Vilken innebar att vi fick mest saliv på oss av alla. ^^
Första gången jag såg Robert live och jag känner mig fortfarande helt amazed över hans imitationer och energi, även om man sett det förut. Det blir mer påtagligt live och jag kan inte förstå hur han kan hålla igång så mycket som han gör. Beundransvärt!