Skärgården.

Idag har varit en super mysig dag. Andreas familj är i Stockholm denna vecka för att fira födelsedag och dagen till ära så har vi varit på Utö och ätit på deras världshus för att sedan åka förbi far min på hemvägen och käka tårta.
Det har såklart inneburit en hel del tecknande på båtresor och bussresor till höger och vänster. Det mesta i skärgårdsanda. 
 

Senaste inköpet

Det här är faktiskt mitt senaste inköp i bok och pyssel väg. Min bror läste Kalle och Hobbe för mig redan som liten och det har alltid varit en av mina favorit serier. Så därför har jag nu påbörjat ett projekt. Ständigt dessa projekt.
Projekt är mitt nya älsklings ord. För mig innebär det exhaltering, nyfikenhet, intresse och nystart. Man har alltid massor med förväntningar och ideér inför ett projekt. Så därför försöker jag ha både små och större sådana i min tillvaro för att förhoppningsvis komma någonvart med något utav dem
.Detta projektet är att samla alla Kalle och Hobbe böcker för att sedan läsa dem, skåda dem, ställa dem i bokhyllan och skratta ondskefullt över makten att äga dem.