<3

Tycker denna är så sjukt fin. Får tårar i ögonen varje gång.

Målar resan

Och så lite konst/studier eftersom det var det hela resan gick ut på. Det var den största bilden jag målade under resan. Den enda stora egentligen. Sen målade jag mest på A4 ark. Är gjord i akryl och är av Hilma från min klass.

Gran Canaria - there and back again

Las Palmas
Arinaga - en strand nära Aguimes där vi bodde.
Från Arinaga.
Två yber söta duvor som sällskapade oss i den lilla trädgården som tillhörde huset vi bodde i.

Crasy cat lady i Las Palmas
Utsikt från ett av bergen vi besökte näst sista dagen. Man får ingen riktig uppfattning om hur högt det egentligen är på fotot. Vi var ovanför molnen.

En ödla som käkade av Emma i min klass persiko skrutt.

Sammanfattande bilder av vår klass resa till Gran Canaria. Jag var lite nojjig så ville inte skriva något innan vi åkte om att vi skulle iväg. Men det är i alla fall där jag hållit hus de senaste två veckorna när inte ens det fjuttigaste inlägg dykt upp på min blogg.
Det har varit en målar resa med konstklassen och Andreas fick följa med aswell. Det har varit helt fantastiskt - bortsett från de två dagarna jag drabbades av magförgiftning. Vi har varit i huvudstaden, i bergen, vid havet. Målat i massor och haft vernissage. Vi bodde i en liten by som heter Aguimes och ligger lite inåt land. Det kommer mer bilder och historier later on.
Härligt att vara tillbaka i Svealand!