I <3 Pennor

Skriveri utrustning.
Ett toppenköp som jag gjorde i helgen i Borlänge på City Gross. Ett set på typ 22 fiberpennor kostade 70 spänn. Det var massa olika nyanser och dem var faktiskt jätte bra. 
Ja jag har ett pennberoende. Ett stort sådant. Det har varit så sedan jag var liten. Pennor och papper är fan det bästa materialet som finns. Alla möjligheter. Alla varianter. Varje gång jag köper något nytt blir jag lycklig för en stund.
Nu under hösten har det blivit massor med penninköp. Det senaste var idag och är bilden ni ser överst. Jag har nämligen varit på Konsttextworkshop idag på Lava där jag vart väldigt inspirerad till att börja skriva mer. Så efteråt när jag gick in på akademibokhandeln hittade jag blocket på rea för 25 kronor och köpte två schyssta skrivpennor till. Inte nog med det betalade jag med en värdecheck som jag fått av Andreas storebrors pojkvän Svein i helgen. Tack Svein för de fina sakerna!^^

Förhandstitt

Den senaste veckan har jag jobbat med ljust på mörkt. Något jag verkligen fastnat i som är riktigt roligt. Nu har jag höstlov men när jag kommer tillbaka till skolan ska jag fota av den undre bilden bättre som har utvecklats rätt mycket sedan den här bilden togs. Men i dag blir det workshop i konsttext på Lava i Kulturhuset.:)

Minecraft Style

^^ Gangnam style e hypat. Riktigt schyssta animationer i denna dock!