Dagens teckningar

Idag har jag tagit ryggsäcken full med ritprylar och dragit till mina gamla hemtrakter - Tyresö. Där har jag under större delen av eftermiddagen utnyttjat stilla sittande människor för mina studier. Denna gång hade jag med mig de nyinköpta tuschpennorna + block för att börja teckna lite mer med valörer. Inspirerad av Nina Johansson min fd fotolärare från höstens kurs. 
 
 

Stuffs

Under våren har det blivit en hel del shoppande vad gäller pyssel och rit prylar. Så jag tänkte att det var på tiden med ett litet inlägg för några av de saker jag införskaffat på senaste tiden.
Efter ett tips åkte jag och köpt dessa tusch pennor på rea idag! :3
Hittade roliga bokstavs pärlor för ett tag sedan när jag var och handlade. 
En helt fantastisk bok jag införskaffade idag på Moderna Museet. Bland de bästa bokköp jag gjort hittils måste jag nästan påstå. 
Mitt nya påbörjade röda skissblock och tre av min favo-typ-av-penna Micron fast i nyfunna färger. Grönt, rött och blått!
Retro koppunderlägg från senaste besöket på Liljevalchs konsthall.
Glittriga snören..<3 Man kan aldrig få för mycket glittriga saker..
 

Skissa i Stockholm

Idag har jag varit på Moderna museet med några tecknare och ritat. Resultatet ser ni ovan. Vi satt i restaurangen där det var fantastisk utsikt mot Nordiska museet och djurgården. Inte nog med det så köpte jag en totally awesome bok i deras shop med typografi sketchbooks. Inspirations nivån denna dag har varit på topp!