Adventure time mode.

 
Sitter i skolan och skinnar en karaktär till vårat spel. Dvs sätter fast skelettet på själva karaktären - typ. Då kan man peppa med lite Adventure Time klipp som enligt mig alltid är väldigt kreativa och inspirerande. 
Nu är vi dessutom klara med 3D kursen i skolan och dragit igång med Concept art kursen. Det sista jag gjorde i 3D'n kan ni se här:
Och så lite från den nyss påbörjade conceptart kursen:
 
 
 

Lineart träning

 
Vi har så sjukt mycket i skolan nu så mestadelen av min vakna tid går åt till att jobba med alla de uppgifter, projekt osv som vi har. Men emellanåt försöker jag också hinna med privat digitalt ritande som ni kan se ovan. Visst känns dagarna för korta för allt man vill göra?
Som bonus får ni en fin video som jag iof sett tidigare men som Andreas<3 skickade till mig idag. Sov gott alla med special eyes!
 

Astrid Lindgren concept

Presentation av det jag pysslat med i skolan senaste två veckorna. Uppgiften var att göra en 3D karaktär av ett koncept från några utvalda bidrag gjort av eleverna och jag valde att göra Felix Lindahls.Vi hade 7500 tris att använda oss av och jobbade i Autodesk Maya. Dessför innan jobbade vi med koncept för karaktärer som skulle platsa i Astrid Lindgrens värld